Bright Webinar: De razend dynamische arbeidsmarkt van 2023

Locatie:

Datum:

Tijd:

Bright Webinar: De Razend Dynamische Arbeidsmarkt van 2023

Uit de gesprekken voor ons jaarlijkse Financial Close Trendonderzoek kwam naar voren dat Finance executives zich zorgen maken over de schaarste op de arbeidsmarkt en dat gaf ons inspiratie voor deze sessie. Tijdens dit inspirerende verhaal vertelt arbeidsmarktdeskundige Wim Davidse over de ontwikkelingen en uitdagingen voor werkgevers op de arbeidsmarkt. Want het vinden, interesseren, behouden en ”engaged” houden (de VIBEs) van je mensen is en blijft cruciaal en uitdagend, zoveel is zeker.

Krapte arbeidsmarkt vs. economische ontwikkelingen

Wim besteedt aandacht aan hoe om te gaan met de steeds grotere krapte op de arbeidsmarkt en de lange termijn-trends die zichtbaar zijn. Want wat betekenen de huidige geopolitieke ontwikkelingen in combinatie met de veranderingen in de economische situatie voor de arbeidsmarkt?  

Finance, Risk en Data talent

Wim zal tijdens deze inspirerende sessie daarnaast een ”deep dive” maken voor werkgevers die werken met hoogopgeleid Finance, Risk en Data talent. Want is dezelfde schaarste ook zichtbaar binnen deze doelgroep en wat zijn handvatten die hij kan meegeven aan managers?

Over Wim Davidse

Wim Davidse is oprichter van en HR-strateeg bij Dzjeng. Daar onderzoekt, adviseert en presenteert hij op het snijvlak van verrassende trendanalyses, stuwende strategie, alerte flexibiliteit en aanstekelijk werkgeverschap. Als spreker verzorgde Wim inmiddels honderden informatieve, interactieve en inspirerende lezingen, inspiratieshops, sparringsessies en gastcolleges. Hij schrijft blogs en artikelen, en is hoofdredacteur van Flexmarkt magazine.