BrightStone Group
Full 1
Your partner in Finance

Sustainable Solutions in Finance & Regulatory

BrightStone Group
Full 1

Hoe future proof is uw finance organisatie?

Als u moet kiezen tussen financiële slagkracht en financiële veerkracht, wat kiest u dan? Goed nieuws: bij BrightStone Group weten we dat deze (onmogelijke) keuze niet nodig is. Wij helpen u dan ook graag bij het optuigen van een gezonde én wendbare finance organisatie. Solide en tegelijkertijd future proof.

Alleen nog maar vooruitkijken

Samen zorgen we ervoor dat u niet terugkijkt, maar vooruitkijkt, elke dag opnieuw. Met focus op het ontsluiten en interpreteren van actuele en relevante financiële stuurinformatie. Het resultaat? Besluitvorming waarvan u 100% zeker weet dat het de juiste is. Dat geeft grip en vertrouwen.

Laten we kennismaken

Bent u ook toe aan een future proof finance organisatie? Stuur ons via deze pagina uw gegevens en we nemen snel contact met u op.


Financial reporting

Wij helpen bij het versimpelen en optimaliseren van uw financial reporting. Wat zijn úw doelstellingen, uitdagingen en prioriteiten? Samen brengen we alles in kaart en realiseren we de allerbeste oplossing.

ESG expertise

Environmental, Social & Governance. U moet er wat mee. Maar wat en hoe? Onze experts wijzen u de weg en zorgen dat uw ESG Reporting van het hoogste niveau is.

Interim financial

Zit u met een (acuut) capaciteitsprobleem terwijl de complexe vraagstukken en deadlines u om de oren vliegen? Wij bieden tijdelijke en onmisbare finance expertise.

BrightStone Group

BrightStone Experts

Kennis delen om samen te excelleren, dat is onze passie. BrightStone Group heeft de ervaring, de knowhow én de talenten in huis om u vooruit te helpen. Van ambitie naar resultaat. Onze consultants dragen graag bij aan het optimaliseren van uw finance organisatie. Geen vraagstuk is te complex. Of het nu gaat om financial control, ESG reporting of accounting: de BrightStone Experts maken het verschil.

Van Bright naar Brighter

Onze professionals zijn nooit uitgeleerd. Hoe indrukwekkend iemands expertise ook is, up-to-date blijven is altijd een goed idee. Door te blijven investeren in onze Bright experts, spelen zij met gemak in op ontwikkelingen en veranderingen binnen uw markt of organisatie. Zo bieden we speciale workshops, maar ook complete opleidingsprogramma’s en traineeships, waaronder ons High Potential Programma. Het gaat hierbij niet alleen om inhoudelijke kennis, ook om soft skills en persoonlijke ontwikkeling.

Onze professionals

Op zoek naar carrièremogelijkheden binnen Finance?

Slide
BrightStone Group

GEDIELLA

Werkzaam als medewerker klantenservice

“Ik waardeer BrightStone Group als een diverse en inclusieve werkgever. Het team bestaat uit een groep mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden, geslacht, ras, leeftijd en meer. Ik hou van de cultuur en de open communicatie spreekt me erg aan.”

BrightStone Group
Slide
BrightStone Group

DANIEL

AML-analist

"BrightStone Group sprak mij meteen aan door de open cultuur; iedereen gaat hier heel makkelijke en fijn met elkaar om. Bij BrightStone Group krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen door het training- en opleidingsprogramma."

BrightStone Group
Slide
BrightStone Group

JANINE

Realisation Officer

Er is onwijs veel mogelijk bij BrightStone Group en ik zie ik dat mijn bijdrage wordt gewaardeerd! Ik volg het High Potential Programma, wat voor mij nu al een toevoeging is op mijn persoonlijke en professionele groei.

BrightStone Group
previous arrow
next arrow