‘A Bright Start’: Shalini Jangbahadoer Sing, Corporate Recruiter

A Bright Start

“Spannend dat het is, na acht jaar een corporate achterlaten om aan de slag te gaan bij een relatief veel kleiner, maar professionele consultancy organisatie! Tijdens mijn werk bij Randstad zocht ik naar meer diepgang. Ik wilde me meer focussen op het wereldje dat me altijd heeft geïnteresseerd; compliance. Ik wil specialist zijn in het vinden van professionals die passen bij onze organisatie, maar ook meedenken over gerelateerde en actuele vraagstukken die zich voordoen in dit vakgebied”.

Shalini Jangbahadoer Sing is sinds begin maart 2022 gestart bij
BrightStone Group als Corporate Recruiter binnen het domein KYC, nadat ze lange
tijd werkte bij Randstad. Ze vertelt over haar stap, wat haar bewoog en de
plannen die ze heeft bij BrightStone Group.

Dare to be Different is wat BrightStone uitdraagt en wat me aanspreekt. Ik wil het ‘anders’ doen, namelijk op de manier die bij mijn denken en doen past. Een goede match dus! Als Corporate Recruiter is het aan mij de taak om te ontdekken welke professionals het beste matchen bij BrightStone Group. Hierbij ben ik werkzaam binnen de Business Unit KYC & AML waarbij wij consultancy en projecten doen bij uiteenlopende opdrachtgevers; van banken, vermogensbeheerders en verzekeraars tot snelgroeiende fintech organisaties.

Met mijn oprechte interesse in de drijfveren van mensen, wat ze interesseert en motiveert, probeer ik met een kritische blik maar vooral met een personal touch de juiste match te maken. Ik vind het belangrijk dat er een duurzame relatie ontstaat tussen consultants en opdrachtgevers waarbij van elkaar geleerd kan worden.

Met een rugzak vol recruitmentervaring, wil ik mijn steentje bijdragen door kritisch te kijken naar het volledige recruitmentplaatje en te bedenken op welke creatieve manieren we nog meer impact kunnen maken op onze huidige en toekomstige professionals. De open en ambitieuze cultuur bij BrightStone daagt uit om te onderzoeken, proberen en leren en biedt mij de ruimte en het vertrouwen om op mijn manier het verschil te maken en me te ontwikkelen.”

Shalini omschrijft zichzelf als resultaatgericht, sociaal en als een verbinder. Deze eigenschappen zijn BrightStone ook zeker niet vreemd! Er belooft veel moois uit de kersverse samenwerking voor te komen! 

Lijkt het jou leuk om in gesprek te gaan met Shalini over de mogelijkheden bij BrightStone Group binnen KYC en AML?

Neem gerust contact met haar op! T: 06 15 55 37 66 E: shalini.jangbahadoersing@brightstonegroup.nl

Andere berichten