Bright Young Professionals

Bright Young Professionals is het junior label binnen BrightStone Group voor Young Professionals die een hbo of wo studie hebben gevolgd, 1-5 jaar relevante werkervaring hebben en klaar zijn om hun carrière te starten en zich verder te ontwikkelen bij een internationale organisatie. Zij werken in functies binnen Finance, Operations, Data Management, Compliance en Financial Risk.

Bright Young Professionals

Bij Bright Young Professionals werken getalenteerde internationale professionals die geselecteerd zijn op basis van van hun academische resultaten (hard skills) en competenties (soft skills)

Dankzij onze Bright Academy volgen de professionals per domein inhoudelijke trainingen. Daarnaast ontvangen zij intensieve persoonlijke begeleiding, coaching en career counseling van hun Field Manager. 

Bright Academy

Wij verwachten van elke Bright Young Professional dat hij/zij blijft investeren in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Onze Bright Academy maakt dit niet alleen mogelijk, maar ook erg leuk. Er worden verschillende hard en soft skill trainingen aangeboden. Denk hierbij aan een Communicatie en Productiviteitstraining, maar ook aan Advanced Excel, VBA en General Banking. 

De Bright Young Professional trapt zijn of haar carrière af met een assessment, dat een mooi uitgangspunt vormt voor de voortgangs- en evaluatiegesprekken met de Field Manager van BrightStone Group en de leidinggevende aan de opdrachtgever-zijde. Deze gesprekken vinden vijf keer per jaar plaats.

Bright Community

Bright Young Professionals maken onderdeel uit van een bijzondere community: de Bright Community. Hier maken overigens ook onze consultants (medior en senior professionals) deel van uit. 

Inmiddels zijn er meer dan 30 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd binnen Bright Young Professionals. Een indrukwekkende en bruisende groep mensen die het maximale uit hun carrière halen. 

Wij organiseren regelmatig lunches en netwerkborrels voor onze Bright Community. Soms in combinatie met een gastspreker of een leuke activiteit: lasergamen, jeu de boules of bowlen. Kortom, een Bright Young Professional…

  • komt terecht in een internationale community en breidt zijn of haar netwerk uit;
  • ontwikkelt zijn of haar hard en soft skills middels trainingen;
  • maakt kennis met het bedrijfsleven en een ambitieuze werkomgeving;
  • krijgt inzicht in talenten en ontwikkelpunten door middel van een assessment;
  • wordt persoonlijk begeleid en ontvangt coaching en career counseling van een Field Manager.
 
Meer weten over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij praten u graag bij.
BrightStone Group

Contact met BrightStone Group

Vul in en word door een van onze professionals zo spoedig mogelijk gebeld.

Contact Professional (primary)

Door te klikken op de button gaat u akkoord met ons privacy beleid.