Traineeships

Wij bieden Traineeships aan in de vakgebieden Finance, Risk, Data, Compliance en Operations voor top talenten die de ambitie hebben om te groeien én zichzelf willen uitdagen!

You have talent, we give you skills

Ideaal om mee te beginnen na het afronden van je studie of na een paar jaar werkervaring: een Traineeship. Wat dat betekent? Je gaat fulltime (36-40 uur) aan de slag met een opdracht die aansluit op jouw ambities en interesses. Op de werkvloer leer je namelijk het meest! Een persoonlijk ontwikkeltraject met soft en hard skills trainingen waarin gekwalificeerde trainers jou op de hoogte brengen van de laatste trends en technieken, maakt ook onderdeel uit van de Traineeship. Jouw vaardigheden en kennis worden zo naar een nog hoger level getild! Op basis van een assessment word jij gedurende twee jaar begeleidt door een Bright Field Manager waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Na het afronden van de Traineeship ben jij als vakspecialist klaar om bij de opdrachtgever in dienst te gaan.

BrightStone Group
BrightStone Group

Waarom een Traineeship?

  • Je komt terecht in een internationale community;
  • Je doet praktische vaardigheden op.
  • Je maakt kennis met het bedrijfsleven en een ambitieuze werkomgeving.
  • Je krijgt inzicht in je talenten en ontwikkelpunten door middel van een assessment.
  • Je wordt begeleid op persoonlijk vlak door een Field Manager.
  • Je vergroot je skills en kennis door middel van soft- en hard skills trainingen.

Onze Traineeships

Wil jij transformatie aanjagen binnen organisaties? Wij zijn op zoek naar ambitieuze professionals die impact willen maken en verandering realiseren. Ontdek hier een Traineeship die bij jou past! Kom je er niet helemaal uit? Wij gaan graag met je in gesprek om jou te helpen.

  • Geen traineeship gevonden