Projectmanagement

BrightStone Group staat voor maatwerkoplossingen die de uitvoering van uw strategie ondersteunen. Onze dienstverlening dekt de expertisegebieden Finance, Risk, Data en Compliance, waarbinnen wij consultancy, projectmanagement en interim solutions bieden.

In control

Wij geloven: projectmanagement is meer dan alleen het succesvol coördineren van een project. Het doorzien van de achterliggende behoefte en doelstellingen zijn wat ons betreft essentieel. Wij zijn vertrouwd met het plannen, organiseren, bewaken en beheersen van alle aspecten van een (verander)project. Wat is de scope, welke KPI’s gelden er, wat is het budget en wat zijn de deadlines? 

Synergie

Transparantie en elkaar goed informeren is binnen een project erg belangrijk. Als alle betrokkenen op elkaar vertrouwen en elkaar begrijpen, ontstaat er synergie en draagvlak. Het gaat immers niet alleen om wie, wat, wanneer moet doen, maar vooral ook om een soepele samenwerking. Onze projectmanagers hebben hier gevoel en daadkracht voor. BrightStone Group maakt gebruik van bewezen methodieken en we nemen de tijd voor tussentijdse evaluaties.

Andere dynamiek

Projecten hebben een verhoogd risicoprofiel doordat ze een andere ‘dynamiek’ hebben dan uw dagelijkse werk. Uw reguliere activiteiten worden meestal keurig conform de Deming circle (plan-do-check-act) in het tempo van het boekjaar doorlopen. Nieuwe projecten vragen echter om een geheel andere benadering. Het is daarom raadzaam en doeltreffend om uw projectmanagement uit te besteden aan BrightStone Group.

Succesvol project

Een behoorlijke frustratie: projecten die flink uit de bocht vliegen qua investering. Omdat de strategische belangen vaak groot zijn, zien organisaties zich genoodzaakt toch maar weer extra te investeren. Ze kunnen haast niet anders, want door een project te stoppen ben je je geld kwijt én is er geen resultaat. Veel projecten ontsporen niet vanwege technische of inhoudelijke aspecten, maar door randverschijnselen. Dit moet en kan anders. Onze projectmanagers zorgen voor succesvol verlopende projecten die geld opleveren in plaats van geld kosten.

Meer weten over ons projectmanagement in de vakgebieden Finance, Risk, Data en Compliance? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij praten u graag bij.

Managing Director

Contact met BrightStone Group

Vul in en word door een van onze collega’s zo spoedig mogelijk gebeld.

Contact Professional (primary)

Door te klikken op de button gaat u akkoord met ons privacy beleid.