Interim

BrightStone Group staat voor maatwerkoplossingen die de uitvoering van uw strategie ondersteunen. Onze dienstverlening dekt de expertisegebieden Finance, Risk, Data en Compliance, waarbinnen wij consultancy, projectmanagement en interim solutions bieden.

Continuïteit en kwaliteit

Onze consultants zijn er om uw continuïteit én kwaliteit te waarborgen. Soms heeft u simpelweg op (zeer) korte termijn behoefte aan specifieke kennis en capaciteit. Consultants van BrightStone Group zijn goed opgeleid en hebben ruime en relevante ervaring. Ook hebben zij de juiste mindset om dergelijke opdrachten aan te kunnen. De reden waarom vaak voor BrightStone Group Interim Solutions wordt gekozen, is omdat wij goed in staat zijn de juiste consultant voor te dragen die passend is binnen de afdeling en cultuur van uw organisatie.

Focus

Soms vragen tijdelijke uitdagingen om snelle, krachtige en doeltreffende oplossingen. U wil snel op iemand kunnen bouwen, die niet eerst maanden hoeft te worden ingewerkt. Iemand moet snel kunnen schakelen en direct kunnen doorzien waar hij of zij de focus op moet leggen.

Voordelen

Hieronder zetten we alle voordelen op een rij van onze Bright Interim Solutions.

  • Interim Managers

Gedreven en ervaren consultants die onze opdrachtgevers bijstaan tijdens piekperiodes en/of in tijden van verandering, continuïteit werkzaamheden en hogere productiviteit, extra expertise en ervaring, service afgestemd op uw situatie, verlaging van de werkdruk binnen uw organisatie en optimale flexibiliteit op het gebied van duur en intensiteit. Interim managers zijn minder verbonden met de geschiedenis van de afdeling of uw organisatie en kunnen daarom makkelijker moeilijke beslissingen nemen. Hij of zij kan met een frisse blik uw organisatie bekijken en beoordelen.

  • Positieve uitwerking en invloed

Een tijdelijke collega via BrightStone Group zal als een ‘frisse wind’ door uw organisatie waaien. De interim manager richt zich puur op de opdracht, beoogt geen positie op termijn binnen de organisatie. Interim consultants en managers zijn bovenal bruggenbouwers met zeer goede contactuele eigenschappen.

  • Korte inwerkperiode

Een consultant van BrightStone Group kan direct aan de slag met een bepaalde opdracht. De inwerkperiode is nihil aangezien hij of zij door deskundigheid en ervaring een overcapaciteit aan kennis en ervaring meebrengt. Er is dus onmiddellijke productiviteit, omdat onze consultants gedreven zijn om bij elke opdracht het beste uit zichzelf te halen.

  • Direct resultaat

De interim consultant gaat slagvaardig en resultaatgericht te werk, met als doel de klus binnen het vooraf vastgestelde tijdsbestek te klaren. Daarnaast is het oogmerk van onze consultants altijd om daar waar mogelijk kosten te verlagen of te besparen.

  • Uitsluiting werkgeversrisico

Er geldt bij inhuur van een interim consultant of manager geen afdracht van loonheffing, uitbetaling van vakantiegeld en dagen en kosten voor ontslagrecht.

Meer weten over onze interim solutions? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij praten u graag bij.

Managing Director

Contact met BrightStone Group

Vul in en word door een van onze collega’s zo spoedig mogelijk gebeld.

Contact Professional (primary)

Door te klikken op de button gaat u akkoord met ons privacy beleid.