Ons DNA

BrightStone Group is een dynamische en ambitieuze organisatie gevestigd in Utrecht. In 2019 zijn wij door de Financial Times uitgeroepen als een van de drie snelstgroeiende management consultancy bedrijven in Europa. Onze focus ligt op Consultancy, Projectmanagement en Interim Solutions binnen de domeinen Finance, Risk, Data en Compliance. Wij werken voor internationaal georiënteerde opdrachtgevers waarmee wij intensieve relaties onderhouden.

BrightStone Group

Wij gaan niet voor het halve werk. Dat begint met luisteren. Naar onze opdrachtgevers, maar ook naar onze professionals en consultants. Dat zit in ons DNA. Weten wat er speelt en snel kunnen schakelen, daar gaat het om. Zo ontstaan concrete maatwerkoplossingen met impact. Dag in, dag uit, gaan wij deze intellectuele uitdaging aan en maken wij het verschil in Finance, Risk, Data en Compliance. 

Continuïteit en kwaliteit

Veel van onze opdrachtgevers zijn internationaal actief. Multidisciplinaire global teams werken projectmatig samen aan grote indrukwekkende projecten. Het komt regelmatig voor dat er (tijdelijke) extra inzet nodig is van onze professionals en consultants. Hiermee borgen wij de continuïteit en kwaliteit van de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers. Heeft u versterking nodig op het gebied van Finance, Risk, Data en/of Compliance? Dan denken wij graag met u mee.

Bright Academy

Wij geloven in een leven lang leren. Dit geldt voor de hard én soft skills. Onze Bright Academy is dan ook beschikbaar voor al onze professionals en consultants: junior, medior en senior. We bieden uiteenlopende passende trainingen, gecombineerd met intensieve persoonlijke begeleiding, coaching en career counseling. Op deze manier blijven onze medewerkers up-to-date en komen zij bij onze opdrachtgevers optimaal tot hun recht. 

Bright Community

De manier waarop wij werken, de Bright Academy én de onderlinge dynamiek vormen samen onze Bright Community. Professionals en consultants ontmoeten elkaar en leren van elkaar. BrightStone Group organiseert regelmatig lunches met gastsprekers en andere groepsactiviteiten. Want hard werken is belangrijk, maar teambuilding ook. 

Managing Director

Contact met BrightStone Group

Vul in en word door een van onze collega’s zo spoedig mogelijk gebeld.

Contact Professional (primary)

Door te klikken op de button gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Junior Data Analist

Missie

Onze missie is helder. Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om naast hun kern aan eigen vaste medewerkers (tijdelijk) samen te werken met professionele business partners. Van deze business partners, onze consultants, wordt verwacht dat zij de business van onze opdrachtgevers doorgronden en kennis en expertise toevoegen op het gebied van Finance, Risk, Data en/of Compliance. Ook dát zit in ons DNA. BrightStone Group staat dan ook garant voor actuele inhoudelijke kennis, passende competenties en de juiste ‘cultural fit’.

Resultaatgarantie

BrightStone levert hoogwaardige dienstverlening die wordt gekenmerkt door een evenwichtige en aantrekkelijke prijsstelling. Wij gaan graag met u de uitdaging aan om te werken op basis van resultaatgarantie. Op deze wijze ervaart u ons niet als een partij die een inspanningsverplichting levert, maar als een partij die zich committeert aan uw eindresultaat. “We dare to commit!”.

BrightStone Group
Recruitment Consultant

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij stimuleren persoonlijke groei en behandelen mensen met respect en empathie. Binnen BrightStone Group gaan wij op een open en eerlijke manier met elkaar om en creëren wij een cultuur waarin opbouwende kritiek gewenst is. Wij erkennen dat wij een topprestatie vragen van onze collega’s.

Bij BrightStone hebben wij een werkomgeving gecreëerd waar wij professionals met een uiteenlopende achtergrond accepteren, waarderen en incorporeren. Diversiteit in denkwijzen, ervaring en achtergrond is cruciaal voor ons succes.

Wij doen er alles aan om van BrightStone Group een bedrijf te maken waarin alle individuen de kans te krijgen om zich te ontwikkelen, ongeacht hun achtergrond, etniciteit, religie, geslacht, genderidentiteit of seksuele geaardheid.

Als onderneming gaan wij het commitment aan om duurzame keuzes te maken voor mens en milieu, in alles wat wij doen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zeggen iets over wie wij zijn en waar wij voor staan. Ze houden ons scherp en geven ons richting. Dit is een intrinsieke keuze, dat zit in ons DNA. Wij houden onszelf aan deze kernwaarden, maar ook ú mag ons eraan houden. Onze kernwaarden zijn ontstaan vanuit ons “We dare to commit!” gedachtegoed.

Junior Data Scientist

Professioneel

BrightStone Group committeert zich aan haar opdrachtgevers en consultants. Voor ons gaat professionaliteit verder dan vakkundig en bekwaam zijn. Wij vinden snel en helder communiceren en het hanteren van efficiënte en transparante processen vanzelfsprekend. Uw succes is ons succes, en wij geloven dat dit meetbaar mag zijn. Daarom stemmen wij bij aanvang van elke opdracht af wat uw doelstellingen zijn.

Compliance

Deskundig

BrightStone Group werkt met professionele consultants die zich op een onderscheidende manier hebben bewezen binnen hun vakgebied op o.a. kennis, competenties en betrokkenheid. Doordat wij ons grondig verdiepen in onze opdrachtgevers én hun uitdagingen, zijn wij steeds weer in staat de optimale oplossing te vinden. Wij onderscheiden ons door een sterke focus op onze vakgebieden, kennis van de verschillende sectoren en onze persoonlijke aanpak.

Recruitment

Pragmatisch

BrightStone Group hanteert een pragmatische werkwijze. Wij kiezen dus niet voor abstracte theorieën, maar voor transparante en concrete acties die leiden tot het beoogde eindresultaat. Elke organisatie is anders, kent andere uitdagingen en een eigen cultuur. Daarom bieden wij geen standaard oplossing, maar maatwerk.