Even kennismaken

BrightStone Group is een dynamische en ambitieuze organisatie gevestigd in Utrecht. In 2019 zijn wij door de Financial Times uitgeroepen als een van de drie snelstgroeiende management consultancy bedrijven in Europa. Onze focus ligt op Consultancy, Projectmanagement en Interim Solutions binnen de domeinen Finance, Risk, Data en Compliance. Wij werken voor internationaal georiënteerde opdrachtgevers waarmee wij intensieve relaties onderhouden.

Experts in Finance, Risk, Data & Compliance

Meer dan ooit wilt u wendbaar zijn. Op tijd weten wat er speelt en snel kunnen schakelen en opschalen. BrightStone Group helpt u hierbij. Wij bieden concrete maatwerkoplossingen met impact. Dag in, dag uit maken wij het verschil in Finance, Risk, Data en Compliance:

Finance | Optimaliseren van financiële processen en adviseren t.a.v. uiteenlopende beheersings- en  besturingsvraagstukken.

Risk | Mitigeren van operationele en financiële risico’s en realiseren van Risk Control Framework.

Data | Innovatieve oplossingen bieden en ondersteunen bij complexe data cases.

Compliance | Adviseren bij implementaties en het naleven van de wet- en regelgeving.

Continuïteit en kwaliteit

Veel van onze opdrachtgevers zijn internationaal actief. Multidisciplinaire global teams werken projectmatig samen aan grote indrukwekkende projecten. Het komt regelmatig voor dat er (tijdelijk) extra kennis en inzet nodig is van onze professionals en consultants. Hiermee borgen wij de continuïteit en kwaliteit van de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers. Heeft u versterking nodig op het gebied van Finance, Risk, Data en/of Compliance? Dan denken wij graag met u mee.

Investeren in kennis

Wij geloven in een leven lang leren. Dit geldt voor de ontwikkeling van hard én soft skills. Wij investeren dan ook in de kennis van al onze consultants – junior, medior en senior – door het aanbieden van persoonlijke leerpaden met uiteenlopende trainingen, gecombineerd met intensieve persoonlijke begeleiding, coaching en career counseling. Op deze manier blijven onze medewerkers up-to-date, zijn zij breed inzetbaar binnen hun expertise domein en komen ze bij onze opdrachtgevers optimaal tot hun recht. 

En nu?

Laat op deze pagina uw naam en telefoonnummer achter, dan bellen we u zo snel mogelijk op voor meer informatie. Liever eerst nog even zelf rondkijken? Download op deze pagina het gratis Financial Close Trendonderzoek 2020. Tot slot is het mogelijk om u op deze pagina in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief.

Hopelijk tot snel!

Managing Director

Contact met BrightStone Group

Vul in en word door een van onze collega’s zo spoedig mogelijk gebeld.

Contact Professional (primary)

Door te klikken op de button gaat u akkoord met ons privacy beleid.