Carrièrebeurs 2019

BrightStone Group

Bright Young Professionals was er ook bij: de Nationale Carrièrebeurs 2019! De Nationale Carrièrebeurs 2019 is het grootste carrière-evenement in Nederland voor studenten, starters en young professionals.

Enorm veel leuke en interessante gesprekken hebben wij gevoerd afgelopen vrijdag en zaterdag in de RAI Amsterdam. Heb je ons gemist, maar wil je weten of wij wat voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Voor een impressie van onze beursdagen, zie de foto’s hieronder.

Bright Young Professionals

Onze jonge professionals hebben veelal een MSc. studie afgerond en voorzien organisaties van hun frisse blik, gedrevenheid en kennis. Uniek aan BrightYP is dat de jonge professionals gedurende het eerste jaar deelnemen aan onze Bright Talent Academy. Dit programma bestaat uit een assessment, evaluaties en verschillende soft- en hard skills trainingen. Na het eerste jaar kunnen zij kosteloos worden overgenomen door de opdrachtgever. Het label is internationaal georiënteerd: inmiddels zijn meer dan 50 professionals met 25 verschillende nationaliteiten al gestart bij BrightYP.

BrightStone Group

Andere berichten