Risk

Ondernemen en risk management zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Inzicht in de risico’s die u loopt en in hoe u deze risico’s het best kunt beheersen is een groot goed. Wij denken graag met u mee. Doeltreffend operational risk management is bepalend voor de continuïteit van uw onderneming.

Risk Management

Linksom of rechtsom, risico’s zijn er altijd. Voor elke organisatie, in alle branches. Of het nu gaat om nieuwe toezichtregels of het ontsluiten van uw data – aan alle kanten liggen de waarde en groeikansen van uw business onder vuur. Risk management: vroeger was het een ‘luxe’, inmiddels een noodzaak.

Risk management staat dan ook hoog op de agenda van directies en Raden van Bestuur. Veelal gedwongen door de plicht te voldoen aan corporate governance codes, door een sterk veranderde markt, bijvoorbeeld door het coronavirus. Maar één ding is zeker, de hamvraag is vaak:  hoe kan ik het beste ongewenste verrassingen naar de toekomst voorkomen of zoveel mogelijk monitoren?

Operational Risk Management

BrightStone Group zorgt voor inzicht, overzicht en vertrouwen. Onze adviseurs zijn in staat u te helpen bij het neerzetten van Risk Management frameworks en deze binnen uw bedrijfsvoering te integreren. Door het proces met een van onze adviseurs te doorlopen definieert u uw risico appetite en krijgt u uw belangrijkste externe risico’s aangaande uw organisatie inzicht. Als gevolg dekt u hiermee voor een groot deel ook uw belangrijkste reputatierisico’s en vertrouwensrisico’s.

Hoe kunnen wij u helpen?

  • Bepalen van uw Risk Appetite en opstellen van uw Risk Chapter
  • Uitvoeren Operational Risk Assessment (RSA)
  • Selecteren van Risk Management systemen
  • Inrichting en monitoring van uw Risk framework

Financial Risk

Binnen het Risk domein is talent vaak schaars.  BrightStone Group biedt haar opdrachtgevers interim dienstverlening en ons Young Bright Professionals label biedt tijdelijke junior en medior capaciteit om uw vraagstukken op te lossen. 

Risk afdelingen waar wij vaak ondersteunen zijn:

  • Valuation
  • Market Risk
  • Credit Risk
  • Model Validatie
  • ALM/Treasury

Onze jonge Bright Talenten doorlopen via ons een stevig selectietraject Daarnaast bieden wij hen de Bright Academy, met uiteenlopende trainingen, gecombineerd met intensieve persoonlijke begeleiding, coaching en career counseling. Op deze manier blijven onze medewerkers up-to-date en komen zij bij u als opdrachtgevers optimaal tot hun recht.

Managing Director

Contact met BrightStone Group

Vul in en word door een van onze collega’s zo spoedig mogelijk gebeld.

Contact Professional (primary)

Door te klikken op de button gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Gerelateerde vacatures

  • Geen vacature gevonden