Data

Data is er altijd en overal. Ook in uw organisatie. Wij merken in de markt dat er behoefte is aan meer kennis, inzicht en grip. Graag helpen wij u bij het analyseren, optimaliseren en beschermen van uw data.

Data: onbegrensde waardecreatie

In de huidige samenleving waarin het snel kunnen maken van de juiste beslissing steeds belangrijker wordt is het hebben van een accurate data-kwaliteit van grote waarde. Veel bedrijven worden zich hier steeds bewuster van maar lopen er tegenaan dat veel van de waarde van hun data verborgen zit in een veelvoud van databases en systemen die niet geïntegreerd zijn door middel van een goede data management strategie. Hierdoor missen bedrijven kansen en mogelijkheden om door middel van analytics inzicht te krijgen in performance, prognoses maken, potentiële risico’s en commerciële kansen.

Potentieel benutten

Weet u hoe u het (soms goed verborgen) potentieel van uw data kunt benutten? Wij ondersteunen u bij o.a. het creëren van meer inzicht in performance, het optimaliseren van rapportages en het ontdekken van potentiële efficiency die nu niet in scope zijn. Door slimmer naar data te kijken zorgen we er samen voor dat u tijdige en betere beslissingen kunt nemen. Dit doen we met een combinatie van talent en technologie.  

Data management strategie

In tal van sectoren zijn wij partner in het creëren van waarde door middel van data. Dit doen wij door samen met onze opdrachtgevers een heldere data management strategie neer te zetten welke aansluit bij de wensen en vragen vanuit de business. Hierbij werken wij met een team van ervaren professionals en combineren we sterke organisatie kennis met de juiste technische skills. Hierbij werken wij met een multidisciplinair team bestaande uit ervaren Data Scientists, Data Engineers en Data Architects.

Uitdagingen aangaan

De implementatie van deze strategie brengt zowel technische, organisatorische en veranderkundige uitdagingen met zich mee. Onze ervaring, expertise en uiteenlopende best practices komen dus goed van pas. Hierbij zijn wij overigens volledig technologie-onafhankelijk. 

Een greep uit de aan data gerelateerde uitdagingen die wij graag met u aangaan:


Data Management

Als BrightStone Group ondersteunen wij onze opdrachtgevers met het neerzetten, implementeren en executeren van een datamanagement strategie. Hierbij richten wij ons hoe onze klanten door middel van deze strategie waarden kunnen creëren uit hun data en betere beslissingen kunnen nemen, nu en in de toekomst.

Data Analytics

Nu het verzamelen en organiseren van data voor bedrijven steeds gemakkelijker wordt rijst de vraag hoe organisaties waarde kunnen halen uit deze informatie. Onze data specialisten helpen organisaties bij het analyseren van grote hoeveelheden data door middel van advanced analytics technieken en technologieën welke direct leiden tot waardevolle inzichten.

Automation

Benieuwd waar binnen uw organisatie verdere automatisering en optimalisatie kan worden gerealiseerd? Wij ondersteunen organisaties bij het ontkennen van het verborgen potentieel waarbij wij ons focussen op het in kaart brengen van potentiële verbeteringen die direct van toegevoegde waarde zijn voor de business.

Reporting

Wij ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen van efficiëntere (financiële) rapportageprocessen die snellere en kwalitatief betere inzichten geven. Niet langer meer handmatig rapportages maken en het aan elkaar knopen van verschillende systemen maar streven naar een totaal oplossing die past bij uw organisatie en waarvan de resultaten direct zichtbaar zijn. Hierbij ligt de focus om het zoveel mogelijk automatiseren van het rapportage traject waarbij manueel werk en interactie met systemen zoveel mogelijk wordt voorkomen. Hierdoor kunnen op ieder moment foutloze en accurate geautomatiseerde real-time dashboards en rapportages worden gegeneerd.

Big data

Meer dan ooit moeten bedrijven snel data-gedreven besluiten nemen om de competitie net een stap voor te blijven. Het analyseren van grote hoeveelheden data kunnen hierbij ongekende en bruikbare inzichten geven. Alhoewel bedrijven vandaag de dag over grote hoeveelheden data  beschikken, hebben zij vaak niet de capaciteit. Onze Big Data specialisten kunnen uw organisatie op weg helpen en ondersteunen bij het initiëren en executeren van een big data strategie.

Machine Learning & AI solutions

Machine learning is niet alleen een buzzword, maar een inmiddels veel gebruikte technologie binnen bedrijven. Machine learning stelt bedrijven in staat om applicaties en tools binnen de organisatie zelf te laten leren, zich aan te passen en te verbeteren. Dit doet het door grote hoeveelheden data te analyseren en hierbinnen trends en patronen te ontdekken en op basis hiervan besluiten en acties te ondernemen die u helpen met specifieke doelen. 

People

Bij BrightStone begrijpen wij als geen ander dat technologie slechts een middel is. Naast technologie moet u ook beschikken over het juiste talent dat met deze technologie aan de slag gaat om uw organisatie naar een nieuw niveau te tillen. Dit kan door het verder ontwikkelen van uw huidige workforce of het binnenhalen van nieuw (tijdelijk) talent. Afhankelijk van uw specifieke uitdagingen kunnen wij u helpen met extra capaciteit op junior, medior of senior niveau welke de organisatie naar een nieuw niveau helpt te tillen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Voor ons begint het proces bij het begrijpen van uw business en de specifieke uitdagingen die deze met zich meebrengt. Graag gaan we met u persoonlijk in gesprek over hoe wij u kunnen ondersteunen bij het verder vormgeven (of naar een hoger niveau tillen) van uw data strategie.

Managing Director

Contact met BrightStone Group

Vul in en word door een van onze collega’s zo spoedig mogelijk gebeld.

Contact Professional (primary)

Door te klikken op de button gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Gerelateerde vacatures