BrightStone Group
Full 1
Your partner in Compliance

Sustainable solutions in Compliance & Regulatory

BrightStone Group
Full 1

Compliance audit

Als financiële instelling is het belangrijk om over een kundige onafhankelijke compliance functie te beschikken. Daarnaast heeft u te maken met toenemende, complexe en soms internationale wet- en regelgeving. De druk vanuit diverse toezichthouders wordt er niet minder om.

BrightStone Group

Onafhankelijk oordeel

Bent u benieuwd hoe goed de compliance functie binnen uw organisatie functioneert? En bent u op zoek naar een onafhankelijk oordeel? BrightStone Group voert voor u een hoogwaardige en onafhankelijke compliance audit uit, zodat u snel duidelijkheid heeft en eventuele vervolgstappen kunt nemen.

Compliance audit: wat en hoe

Met onze compliance audit beoordelen wij de governance en hoe uw compliance functie is ingericht. Hierbij kijken we naar toegekende taken, rollen en verantwoordelijkheden, hoe de activiteiten worden uitgevoerd en hoe hierover wordt gerapporteerd. Naast onze ervaring in de markt wegen wij hierbij ook de normen van de wet- en regelgeving en de verwachtingen van uw toezichthouders mee.

Onderwerpen die tijdens onze audit centraal staan:

  • WTT; 
  • SIRA; 
  • AML Directive 5; 
  • PSD2;
  • GDPR. 

Expertise en kwaliteit

Kunt u een compliance audit goed gebruiken en gaat u voor expertise en kwaliteit? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.