Bright Webinar: Aegon Speaks Up!

Locatie:

Datum:

Tijd:

Download de Tips & Tricks van Marc Kuipers

Mark Kuipers vertelde over het succesvolle speak up programma van AEGON, maar gaf ook een kijkje in de keuken! Hij deelde verschillende uitdagingen waarmee ze tijdens de ontwerp- en implementatie te maken kregen. Insteek was om andere bedrijven op weg te helpen met hun speak-up programma. Marc heeft de belangrijkste Tips & tricks uitgewerkt om mee te nemen tijdens dit proces.

Aegon Speaks Up!

Tijdens dit webinar vertelt Marc Kuipers, Senior Compliance Specialist & Group Compliance Officer bij Aegon, over het innovatieve Speak Up programma van Aegon. Waarom kiest Aegon voor een bescherming die verder gaat dan de wettelijke eisen en hoe kun je een veilige meldomgeving creëren?

Meld je aan via het inschrijfformulier!

Aegon

Speak Up!

Marc Kuipers is de grondlegger van het wereldwijde Aegon Speak Up beleid. Aegon moedigt haar werknemers actief aan om ieder vermoeden te melden van wangedrag dat strijdig is met haar normen en waarden.

Om dit mogelijk te maken biedt het programma anonimiteit, steun en bescherming aan medewerkers die mogelijk of waargenomen wangedrag melden. Het doen van zo’n melding kan een grote stap voor iemand zijn. Angst voor negatieve consequenties speelt hierbij vaak een grote rol.

Met het Speak Up programma wordt een veilige omgeving gecreëerd waarin medewerkers, stakeholders en zakenpartners in bescherming worden genomen en misstanden snel en adequaat kunnen worden aangepakt

Het Speak Up programma is inmiddels beloont met een E-Learning ‘Oscar’ voor het trainingsprogramma.

LinkedIn Event

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkeling rondom dit webinar door jezelf op aanwezig te zetten op ons LinkedIn Event

Hopelijk zien wij elkaar op het online Bright Webinar op donderdag 7 april om 14:00

Whitepaper

Gerelateerd aan dit onderwerp hebben wij een whitepaper gepubliceerd die ingaat op de impact van de nieuwe wet ter bescherming van klokkenluiders. Lees meer!

Aegon Speaks Up! vond plaats op 7 april 2022

Benieuwd naar de belangrijkste learnings? Download de Tips & Tricks op deze pagina!

Whitepaper webinar content
Wilt u de Brightstone Group nieuwsbrief ontvangen?