Meet Laura! Manager Recruitment over het vak én haar team..

Recruitment Manager

“BrightStone Group geeft mij echt het gevoel dat mijn wensen en ambities gehoord worden en er mogen zijn!”  

Sophie van Breemen, Quality Control Analyst bij BrightStone Group. Sophie is al ruim 4 jaar actief binnen het Compliance domein en wij mogen met trots zeggen dat zij al meerdere succesvolle opdrachten bij BrightStone Group heeft vervuld. Wil jij Sophie beter leren kennen en meer te weten komen over haar ervaringen als consultant? Wij hebben haar een aantal vragen gesteld dus lees vooral verder! 

 

1. Wat was jouw motivatie om binnen de Compliance aan het werk te gaan? 

Na mijn master Fiscaal Recht in Amsterdam ben ik gaan rondkijken voor een functie in de fiscaliteit binnen de Big Four. Echter werd het het mij al vrij snel duidelijk dat ik niet werkzaam wilde zijn binnen de fiscaliteit, omdat ik het persoonlijk niet leuk zou vinden om rijke particulieren en bedrijven nog rijker te maken. Er is voor mij namelijk meer in de wereld dan alleen geld. Daarnaast wil ik graag werken voor iets waar ik in geloof. Totdat ik in een blad een interview las met een compliance officer. Daar kwam de uitspraak “je bent het geweten van het bedrijf, in een wereld waar financiële belangen groot zijn, zijn morele en ethische belangen groter” dit sprak mij zo erg aan en ben zodoende ben ik direct opzoek gegaan naar een passende functie binnen de Compliance.

2. Er zijn veel consultancy organisaties actief binnen dit domein, waarom BrightStone Group?

Voordat ik mij een Bright Professional mocht noemen was ik werkzaam bij een andere organisatie. Echter kwam ik na enige tijd tot de conclusie dat deze rol niet bij mij paste. Rond dezelfde tijd dat ik wat om mij heen ben gaan kijken heeft BrightStone Group naar mijn uitgereikt. Het eerste contact ervaarde ik al meteen als erg prettig. Ik krijg echt het gevoel dat mijn wensen en ambities gehoord worden en er mogen zijn!

Andere berichten