‘A Bright Story’: Sharlinie Hiralal, Business Development Manager CDD/AML

BDM CDD AML

“Mijn kennis delen, verbinden, impact maken en ondernemen. Dat komt samen in mijn rol als Business Development Manager bij BrightStone Group.”

Tijdens haar werk in de financiële dienstverlening was er ‘honger’ naar meer diepgang en als CDD-analist kreeg Sharlinie Hiralal steeds meer de behoefte om impact te maken en haar kennis en ervaring in te zetten om anderen te helpen. Inmiddels geeft ze hier alweer een tijdje invulling aan bij BrightStone Group, waar ze als Business Development Manager CDD/AML gesprekspartner is voor onze relaties. Niet de meest voorspelbare stap, wel één waar Sharlinie zich heel goed bij voelt. En voor BrightStone Group is Sharlinie een mooi voorbeeld van hoe je iemand in haar kracht kunt zetten, door verder te kijken en door buiten de gebaande paden te lopen.

BrightStone Group merkte naast de inhoudelijke kwaliteiten, ook de sterke communicatieve vaardigheden van Sharlinie op en daagde haar uit om een de overstap te maken naar een commerciële functie waarin ‘the best of both worlds’ samenkomen. Gedreven als Sharlinie is ging ze de uitdaging aan en vond ze voldoening in haar nieuwe rol, waarbij ze veel in verbinding staat met mensen en haar kennis kan delen.

Ervaring als CDD-analist om uit te putten

Als Business Development Manager CDD/AML heeft Sharlinie dagelijks contact met opdrachtgevers van BrightStone Group, voornamelijk financiële instellingen en Fintechs, om ze te helpen bij hun projecten. Zo denkt ze mee over oplossingen bij vastgelopen projecten, helpt ze bij het aantrekken van extra kennis en is ze een sparringpartner voor klanten bij inhoudelijke uitdagingen. Door de ervaring die ze opdeed als CDD-Analist bij ABN AMRO Private banking, heeft ze een bak aan kennis om uit te putten en voelt ze haarscherp aan waar de behoefte en soms ook uitdaging ligt van opdrachtgevers. Daarnaast organiseert Sharlinie de aankomende periode diverse webinars* voor relaties over actuele onderwerpen.

“Tijdens mijn werk als financieel dienstverlener in hypotheekverstrekkingen en zeker ook later als CDD-Analist, dreef mijn passie voor data en het achterhalen van brongegevens me. Nu kan ik mijn opgedane kennis teruggeven aan onze opdrachtgevers en combineren met mijn drive om te verbinden, impact te maken en te ondernemen. Samen met andere jonge gedreven mensen bij BrightStone werken aan de groeiambities. Ik kan écht bijdragen, daar krijg ik veel energie van. Ik heb geen dag spijt gehad van mijn keuze!”

Spijt hebben ze bij BrightStone Group ook niet en ze zien nog veel groeipotentie bij Sharlinie, die zich blijft door ontwikkelen met het BrightStone Academy programma. We zijn benieuwd wat ze nog allemaal gaat doen!

 

Geïnspireerd door Sharlinie’s verhaal? Lijkt het jou interessant om eens kennis te maken?

Wellicht hebben wij ook een passende opening voor jou! Neem gerust contact op met Alex Velders: T: +31 6 27344291 , E: alex.velders@brightstonegroup.nl. I:Werken bij BrightStone 

* Benieuwd naar onze webinars? Neem dan ook gerust contact met ons op! 

Andere berichten